DISCLAIMER
Het onderstaande is van toepassing op www.t30.nl en alle onderliggende pagina’s. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

1. T30 Grafisch Ontwerp stelt deze website met de grootste zorg samen en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat de inhoud van de website onvolledig of verouderd is. T30 Grafisch Ontwerp geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt getoond.

2. T30 Grafisch Ontwerp biedt geen garantie over de veiligheid van de website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van deze website. Ook garandeert T30 Grafisch Ontwerp niet dat de website altijd foutloos of ononderbroken zal functioneren.

3. T30 Grafisch Ontwerp mag de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. T30 Grafisch Ontwerp kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen hiervan.

4. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan T30 Grafisch Ontwerp te worden verzocht.